Over MMC Security

MMC Security is opgericht op 14 augustus 2019 en dit beveiligingsbedrijf is in korte tijd snel gegroeid naar een bekende speler in de beveiligingswereld. De beveiligers van MMC Security staan sinds dag 1 voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zijn ontstaan dankt MMC Security aan een jonge ondernemer, die meerdere jaren ervaring heeft opgedaan in loondienst en van elk aspect van beveiligingssector heeft geleerd, waardoor de beveiligers van MMC Security altijd weten waar zij over praten en u zeker kunt zijn van de juiste beveiliger met de juiste werkwijze

Wat maakt ons bijzonder?
We zorgen dat ons personeel altijd juist is opgeleid, en dat wij snel kunnen schakelen. Zo zijn onze klanten verzekerd van professionaliteit. Omdat wij als beveiligingsbedrijf zeer zijn gegroeid, hebben wij een groot personeelsbestand op kunnen bouwen. Onze klanten kunnen zich daarom verzekeren van een snelle invulling van aangeboden diensten.

MMC Security beschikt over het Nederlands dienstnummer: ND7002

Het gezicht achter MMC Security

Het gezicht achter MMC Security - MMC Security Geervliet

Ik ben Mohammed Zwijnenburg, geboren te Rotterdam. Van kleins af aan wilde ik politieagent worden, toch liep dat een beetje anders. Toen ik de kans kreeg om mijn beveiligerspapieren te halen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Na een jaar lang hard werken en leren studeerde ik in 2017 af en behaalde mijn diploma Beveiliger.

De mooie klussen in de beveiliging
Wat ik leuk vind aan het beveiligingswerk? Eigenlijk alles. Ik kom uit een ondernemersfamilie en na de eerste mooie klussen in de beveiliging, evenementen en bijzondere opdrachten begon ik steeds meer te neigen naar het opstarten van mijn eigen onderneming. Een eigen beveiligingsbedrijf, dat was wat ik wilde. Na veel ervaring te hebben opgedaan tijdens drie jaar in loondienst besloot ik uiteindelijk de sprong te wagen en met behulp van mijn connecties en steun van vrienden en familie startte ik MMC Security.

Beveiligingsbedrijf MMC Security
Inmiddels heb ik een mooi aantal vaste klanten dat groeit, en eigen personeel waardoor ik op vele vlakken beveiliging kan aanbieden. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. objectbeveiliging, winkelbeveiliging en havenbeveiliging, maar ook voor services en toezichthouden.


Wil je net als ik werken in de beveiliging? Bij MMC Security zijn we altijd op zoek naar kwaliteit. Je kunt bij ons solliciteren en dan laten we gauw wat horen.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.